Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Yel-Yel KIM Sejahtera Gundih


LAGU ALA "CUCAK ROWO "

Kelompok Informasi Masyarakat
Sejahtera, Gundih namanya........
Bubutan Kecamatane
Suroboyo...He...Iku Kotane....

Masalah Pendidikan, Kesehatan
Kemiskinan.....Lapangan Kerja
Lingkungan Hidup - Pelayanan Publik
Koperasi.......Usaha Mikro

Kabeh mau, biso diakses
lewat WWW...KIM GUNDIH BLOGSPOT
Ayo Podho, bareng rame-rame....
Melek Informasi dan Komunikasi.......3x


LAGU ALA "REK ..AYO REK "

Rek, ayo Rek. Mlaku-mlaku nyang BUBUTAN
Rek, ayo Rek. Rame-rame Bebarengan
Ono kono, nggone Kantor Gubernuran
Ngulon sitik iku ngono Tugu Pahlawan

Ngulon maneh Pasar Turi sing kobongan
Aku wingi moco beritane Koran
Pasar Turi saikine dikerjakan
Ibu Wali sidak ono ing lapangan

Ndelok gambar, kok'e ono perubahan
IIbu Wali negur karo sing ngerjakan
Wis sak mene wae ojo keterusan
Njaluk sepuro beke ono kesalahan....2x

KELURAHAN GUNDIH.........YES !!!
KECAMATAN BUBUTAN.....YES !!!
KOTA SURABAYA.................JAYA !!!
KIM SEJAHTERA...................OKE !!!
Print Friendly and PDF